søndag den 12. august 2012

Medici Beers - Jacobs Chili 6,5%

Så er det tid til fortsættelsen på chili øllene.

I morgen er det tid til at starte i skole igen og om knap 1 måned skal jeg op til eksamen og ud i praktik på en restaurant.

Jacobs chili øl er brygget af Medicibeers som er startet af Jacobs Medici, deres øl bliver brygget på Refsvindinge og Vestfyen bryggeri.

Ølen er næsten helt sort, det er en mørk ale brygget med chili. Dufter af ristet malt og en lille rar fornemmelse af chili.
En letdrikkelig øl, du får en smule sødme til at starte med og derefter så står den på chili hele vejen igennem og selv flere minutter efter kan du mærke chilien, det gode ved det er at den ikke er ekstrem på nogen punkter men meget afstemt med hvad der kan tåles på den front. Det gode ved den er enkeltheden i øllet, man bliver at sige når man laver mad at det skal være enkelt og man ikke skal prøve at kaste med 50 bolde på en gang for så bliver det for meget. Det samme må jeg sige her at den enkelthed de har brugt til denne øl helt klart skinner igennem.
Helt klart en chili øl jeg sagtens vil købe igen da det er en god chili øl. Lidt mere cremet og lækkert skum vil gøre den helt fantastisk.

Karakter 4

Ingen kommentarer:

Send en kommentar